Η Interlei παρέχει στους καταρτιζόμενους της σύγχρονη εκπαίδευση και προετοιμασία για πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται στην ανταγωνιστική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Τα σεμινάρια της Red Hat προσφέρονται μέσα από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες της όπως Linux, Middleware & τεχνολογίες Cloud. Οι καταρτιζόμενοι ξεκινώντας από μηδενική βάση πρόκειται να διδαχθούν τη συναρμολόγηση, διαχείριση και επίλυση προβλημάτων σε servers & workstations.

Γιατί ξεχωρίζουμε

Μπορούμε και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση!

Έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους καθηγητές ανώτατου επιπέδου με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, μπορούμε και προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση.

Όλοι μας οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την Red Hat. Έτσι είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των καταρτιζόμενων και τις σύγχρονες μαθησιακές απαιτήσεις.

Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Red Hat. Διαθέτοντας χώρους εκπαίδευσης άρτια εξοπλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης μορφής εκπαίδευσης, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής.

Η πρακτική εξάσκηση των καταρτιζόμενων γίνεται σε πραγματικό περιβάλλον Linux για κάθε σπουδαστή ξεχωριστά είτε παρακολουθούν το μάθημα στην τάξη είτε εξ αποστάσεως. Στους καταρτιζόμενους επίσης προσφέρονται i-Labs, τα οποία τους δίνουν πρόσβαση σε virtual εργαστήρια και τους επιτρέπουν να τρέχουν διαφορετικά εργαλεία και τεχνικές σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Red Hat Courses

Red Hat Systems Administration I (RH124)

EX200 – Red Hat Certified System Administrator (RHCSA)

Red Hat Systems Administration II (RH134)

EX200 – Red Hat Certified System Administrator (RHCSA)

Red Hat Enterprise Linux Automation with Ansible (RH294)

EX294 – Red Hat Certified Engineer (RHCE) exam for Red Hat Enterprise Linux 8