Η Interlei παρέχει στους καταρτιζόμενους της σύγχρονη εκπαίδευση και προετοιμασία για πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται στην ανταγωνιστική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Ως επίσημος Εκπαιδευτικός Συνεργάτης και Εξεταστικό κέντρο της PeopleCert προσφέρουμε στους καταρτιζόμενους μια σειρά μαθημάτων τα οποία περιλαμβάνουν επίσημη διδακτέα ύλη καθώς επίσης και τη δυνατότητα παροχής των αντίστοιχων πιστοποιήσεων.  Τα προσφερόμενα σεμινάρια παρέχουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες στους υποψήφιους καταρτιζόμενους για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

Μπορούμε και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση!

Έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους καθηγητές ανωτάτου επιπέδου με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, μπορούμε και προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση. Όλοι μας οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την PeopleCert στα αντίστοιχα μαθήματα που διδάσκουν σε εππαγγελματικό επίπεδο. Έτσι είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες των καταρτιζόμενων και τις σύγχρονες μαθησιακές απαιτήσεις.

Διαθέτοντας αίθουσες διδασκαλίας άρτια εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης μορφής εκπαίδευσης, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής.

PeopleCert Courses

ITIL® Certifications

ITIL® 4 Foundation: an introduction to ITIL 4

Scrum Master I

Driving team success with PeopleCert Scrum Master

Scrum Master II

Driving team success with PeopleCert Scrum Master

DevOps Fundamental

PeopleCert DevOps Fundamentals: Effectiveness & efficiency beyond comparison

DevOps Leadership

PeopleCert DevOps Leadership: managing the cultural shift