ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η INTERLEI – International Learning Institute είναι ένας Ελληνικός Σύγχρονος Εκπαιδευτικός Οργανισμός, που παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών. Υλοποιεί πιστοποιημένα ακαδημαϊκά προγράμματα και ειδικά σεμινάρια προετοιμασίας για την απόκτηση παγκοσμίως αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου όπως οι Microsoft, Cisco, EC- Council, VMware,  Red Hat, και LPI.

Παρέχοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα στις σύνθετες απαιτήσεις των συνεργατών μας. Γνώμονας κάθε προσπάθειάς μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των συνεργατών μας και η άμεση ανταπόκριση προς αυτούς.

17 χρόνια εμπειρίας

Η INTERLEI διαθέτει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Τεχνικής Κατάρτισης Ενηλίκων. Έχοντας στο προσωπικό της άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους καθηγητές ανώτατου επιπέδου με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των καταρτιζόμενων και τις σύγχρονες μαθησιακές απαιτήσεις.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταρτιζόμενοι χρειάζονται σύγχρονες και άρτιες σπουδές που θα τους ανοίξουν το δρόμο για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Μέσα από καλοσχεδιασμένες, υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων μπορούμε και παρέχουμε ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Με την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας, η INTERLEI προσφέρει στους καταρτιζόμενους εκπαίδευση με αντίκρισμα.

Γιατι ξεχωριζουμε

Ο χώρος της πληροφορικής εξελίσσεται ραγδαία και επηρεάζει σημαντικά τα κοινωνικά δεδομένα διαμορφώνοντας νέες τάσεις. Ο χώρος της εκπαίδευσης δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Έτσι λοιπόν προχωράμε μπροστά και μέσα από καλά σχεδιασμένα, υψηλής ποιότητας σεμινάρια, καλύπτουμε τις επιχειρηματικές ανάγκες και τις προσδοκίες της αγοράς για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μάθησης και υποστήριξης στους αποφοίτους μας.

Έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με άριστα καταρτισμένους και πιστοποιημένους καθηγητές ανωτάτου επιπέδου με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των καταρτιζόμενων και τις σύγχρονες μαθησιακές απαιτήσεις.

Οι Εκπαιδευτικοί μας Σύμβουλοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα της Τεχνικής Κατάρτισης. Έτσι είναι σε θέση να ενημερώσουν κατάλληλα τους ενδιαφερόμενους και να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε επιχειρηματική ανάγκη.

Στην INTERLEI μπορούμε και προσφέρουμε τα πιο δημοφιλή σεμινάρια και ακαδημαϊκά προγράμματα τα οποία θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Σε συνεργασία με  εταιρίες ηγέτες στον τομέα τους αναζητούμε ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα στο χώρο της πληροφορικής και φροντίζουμε για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ

Καινοτομίες όπως η κοινωνική δικτύωση, το cloud computing, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το web conferencing και virtualization αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, παίζουμε και μαθαίνουμε. Στην INTERLEI μπορούμε και προσφέρουμε τα πιο δημοφιλή σεμινάρια και ακαδημαϊκά προγράμματα τα οποία θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

6000

Απόφοιτοι

1200

Εταιρίες

30

Πιστοποιημένοι εισηγητές

8

Επίσημες Συνεργασίες

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ